• безпечний силікон
  • управління однією кнопкою
  • повна водонепроникність
  • перезаряджається

Вібратор Iroha Sakura від Tenga

🍓 ПОЛУНИЧКА Офіційний Reseller Iroha
Код товару:
IHM-23
В наявності
4 199 ₴
Безкоштовна доставка всіх замовлень Сплачуй тільки за товар. Доставка і комісія за накладений платіж за наш рахунок
100% конфіденційність посилки 100% конфіденційно. Непрозора упаковка, назва магазину відсутня на посилці

Додаткова інформація

Матеріал силікон
Довжина, мм 59
Діаметр, мм 77
Бренд Iroha
Вид вібратори-масажери
Країна бренду Японія
Водостійкість повна водонепроникність
Стать для жінок
Призначення універсальні
Живлення акумулятор

Опис

Досягніть нових вершин в інтимних моментах з жіночим вібратором iroha Sakura - симфонією насолоди, створеною для того, щоб задовольнити ваші почуття. З оновленням iroha відчуйте три рівні вібрації та два режими, і все це у вас під рукою завдяки новому простому управлінню однією кнопкою, що дозволяє налаштувати вібрацію відповідно до ваших побажань.

Відчуйте чарівність компактного дизайну iroha Sakura, виконаного в елегантній формі пелюстка вишневого цвіту та з подвійним загостреним кінчиком для м'якого натискання. Цей м'який, як подушечка, вібратор розміром з долоню легко поміщається в руці, забезпечуючи непомітне і комфортне використання. Візьміть його з собою в дорогу, поклавши в сумочку - непомітний і стильний компаньйон для спонтанних моментів розваг.

Виготовлений з безпечного для тіла м'якого силікону з антипиловим покриттям, iroha Sakura гарантує розкішний дотик і простий догляд. Пориньте у вир водних ігор, адже цей жіночий вібратор водонепроникний на глибині до 50 см, що робить його ідеальним аксесуаром для пригод у ванній кімнаті. Підтримуйте його в ідеальному стані за допомогою простого очищення м'яким милом і теплою водою, що забезпечить гігієну і довговічність.

Розкрийте для себе безперервну насолоду завдяки дизайну iroha Sakura, що перезаряджається. USB-кабель, що входить до комплекту, забезпечує зручну зарядку, усуваючи потребу в батарейках і сприяючи тривалому, екологічно чистому задоволенню.

Розроблений, сконструйований і з гордістю створений в Японії жінками для жінок, iroha Sakura є свідченням відданості якості та задоволенню. Відкрийте для себе мистецтво насолоди з цим ретельно виготовленим вібратором, що втілює суть японської елегантності. Розкрийте свої почуття, дослідіть свої бажання і дозвольте iroha Sakura стати вашим надійним супутником на шляху до повного задоволення. Купуйте зараз і пориньте у розкішний світ iroha.

Характеристики

Матеріал силікон
Довжина, мм 59
Діаметр, мм 77
Бренд Iroha
Вид вібратори-масажери
Країна бренду Японія
Водостійкість повна водонепроникність
Стать для жінок
Призначення універсальні
Живлення акумулятор
КатегоріяВібратори

Вiдгукiв (0)

0  відгуків
Код товару: IHM-23
Залишити відгук
Залишити відгук
Захист від підробок Гарантуємо 100% оригінальний товар. Прямі контракти з відомими виробниками
Мережа інтим магазинів №1 65 магазинів у 20 містах України
Надійність Вже 17 років на ринку. Тішимо вас з 2006 року